انتصابات فرمانداران جدید بختگان، خنج و نیریز در استان فارس

شیراز، اول فارسی: با حکم حسینعلی امیری، استاندار فارس، سرپرستان جدید فرمانداریهای شهرستانهای بختگان، خنج و نیریز منصوب شدند. این انتصابات در تاریخ ۲۶ تیر ۱۴۰۴ صورت گرفته و بر لزوم حرکت در چارچوب قوانین و مقررات، تحقق اهداف نظام و توسعه شهرستانها تأکید شده است.
امین عباسی؛ سرپرست فرمانداری بختگان
امین عباسی، جوان متولد سال ۱۳۶۰ و دانشآموخته کارشناسی ارشد مدیریت امور شهری، با پیشنهاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس، به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان بختگان منصوب شد. عباسی پیش از این، شهردار خاوران در شهرستان جهرم بوده و سوابقی چون مولف چند عنوان کتاب، دبیر حزب مردمسالاری استان و نایب رئیس جبهه اصلاحات استان فارس را در کارنامه خود دارد. شهرستان بختگان، که مرکز آن شهر آباده طشک است، یکی از شهرستانهای استان فارس محسوب میشود.
نسا خیل تاش؛ سرپرست فرمانداری خنج
نسا خیل تاش، متولد ۱۳۵۷ با تحصیلات کارشناسی علوم اجتماعی، کارشناسی ارشد جامعهشناسی و دانشجوی دکتری علوم سیاسی، به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان خنج منصوب شد. خانم خیل تاش چهارمین زنی است که در دولت وفاق ملی به عنوان فرماندار در استان فارس منصوب میشود. از سوابق اجرایی وی میتوان به معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه لارستان و بخشداری مرکزی خنج اشاره کرد. شهرستان خنج در جنوب استان فارس قرار دارد و شهر خنج مرکز آن است.
مراد هدایت؛ سرپرست فرمانداری نیریز
مراد هدایت، از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس، به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان نیریز منصوب شد. هدایت کارمند رسمی وزارت کشور و دانشآموخته کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی است. در رزومه او مسئولیتهایی چون فرمانداری شهرستانهای نیریز و بختگان، سرپرستی فرمانداری نیریز و نه سال معاونت سیاسی و برنامهریزی فرمانداری نیریز به چشم میخورد. وی همچنین در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به عنوان فرماندار برتر استان فارس در حوزه سرمایهگذاری و اشتغال معرفی شده است. شهرستان نیریز یکی از شهرستانهای شرقی استان فارس در جنوب ایران است.
در متن احکام این انتصابات، استاندار فارس بر اهمیت اتکال به خداوند متعال، رعایت قانون اساسی و مقررات، تحقق اهداف سند چشمانداز و سیاستهای کلی نظام، و پیروی از دستورات ریاست جمهوری و برنامه هفتم پیشرفت تأکید کرده است. همچنین، از سرپرستان جدید خواسته شده تا با استفاده بهینه از تمامی ظرفیتهای شهرستانها، به ویژه جوانان مومن و متخصص، بسترهای جهش تولید و رشد اشتغال، جذب سرمایهگذاری و تعمیق زیرساختهای اقتصادی را فراهم آورند و نظم و امنیت را با تأکید بر مزیتهای هر شهرستان ارتقاء بخشند.