آشپزی

دستورتهیه پای گوشت و سیب زمینی یک غذای متفاوت و خوشمزه

پای گوشت یک غذای متفاوت و خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را در آشپزخانه خود تهیه کنید.

در ادامه این مطلب از اول فارسی با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۱ لیوان
هویج ۲ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
کره ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۳ عدد

دستورتهیه پای گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

مرحله اول

پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم

سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید.سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

مایه گوشتی را داخل ظرف بریزید و پخش کنید سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها بزنید و در آخر نیز ۲ قاشق غذاخوری کره باقی مانده را تکه تکه روی مواد بریزید.

مرحله پنجم

پای گوشت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.

نکته 

میتوانید بجای گوشت چرخ کرده از سویا ، مرغ ، قارچ و … نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل برای طعم قوی تر میتوانید ۲ حبه سیر به مایه گوشتی اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد پای گوشت و سیب زمینی

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه.
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
  • پای گوشت و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا