دستورتهیه پیکاتای مرغ با سس مخصوص یک غذای ایتالیایی خوشمزه برای مهمانی ها
پیکاتای مرغ یک غذای عالی برای مهمانی است. این دستور غذا با طعمی لذیذ با مرغ در سس لیمو و کیپر درست می شود.

در این مطلب از اول فارسی شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
به طور کلی، این غذای ایتالیایی با سالاد، انواع ساده پاستا یا سبزیجات اصلی همراه است. حالا اگر می خواهید طرز تهیه پیکاتای مرغ را یاد بگیرید، به خواندن مقاله زیر ادامه دهید!
مواد لازم پیکاتای مرغ برای ۴ نفر
فیله سینه مرغ: ۸ عدد
لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید): ۲ عدد
آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
گیاه کیپر: مقداری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه
کره: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق بکر: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
برگ جعفری: ۱ شاخه
آب مرغ: ۴۰۰ میلی لیتر
دستور تهیه پیکاتای مرغ
در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ ۵۰ دقیقه خواهد بود.
مرحله اول
فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیله ها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله سوم
حالا نوبت قهوه ای کردن حبه های سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابه ای که استفاده می کردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.
مرحله چهارم
لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.اجازه دهید ۱۰ دقیقه با حداقل آتش پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیله های مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.
مرحله ششم
بعد از ۵ دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.جعفری خرد شده را اضافه کنید. برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.
مرحله آخر
در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کرده اید در بشقاب سرو کنید.
نکاتی برای تغییر بافت پیکاتای مرغ
کسانی هستند که ترجیح می دهند سس مرغ غلیظ باشد. اگر این مورد شماست، می توانید با افزودن مواد دیگر به آن برسید. توصیه ترین کار این است که یک قاشق نشاسته ذرت را که قبلا در دو قاشق آب طبیعی حل کرده اید اضافه کنید تا گلوله نشود. گزینه دیگر اضافه کردن آرد گندم است که در آب حل شده است یا حتی خامه.
با پیکاتای مرغ چی سرو کنیم؟
خوشبختانه مخلفاتی که به خوبی با پیکاتای مرغ ست می شوند، متنوع هستند. به طور کلی، اغلب با یک غذای ماکارونی سرو می شود، چه ماکارونی شکم پر، چه تالیاتل یا اسپاگتی. همچنین با سبزیجات، برنج، کینوا و حتی پولنتا ترکیب می شود.