آشپزی

دستورتهیه کوکی ازمیری شکلاتی با بافتی نرم و دلپذیر

کوکی ازمیری با طعم کلاسیک شکلاتی تهیه شده و به سرعت در میان عاشقان طعم شکلات جای خود را باز کرده است. علاوه بر این، کوکی ازمیری روش تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

در این مطلب از اول فارسی به طرز تهیه کوکی ازمیری به صورت مرحله به مرحله می پردازیم تا بتوانید نتیجه ای حرفه ای و بی نقص داشته باشید.

مواد اولیه برای تهیه کوکی ازمیری

مواد اولیه برای تهیه کوکی ازمیری اصیل، ساده و در دسترس بوده و به شرح زیر هستند.

آرد سفید ۱.۵ پیمانه
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
کرم شکلاتی ۳۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره آب شده در محیط  ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دستورتهیه کوکی ازمیری

مراحل تهیه کوکی ازمیری

برای تهیه این کوکی لذیذ به روش اصیل ازمیری، پس از آماده سازی مواد اولیه مراحل زیر را به ترتیب انجام می دهیم.

برای شروع کار، آب ولرم را به همراه روغن مایع، عصاره وانیل و شکر در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا در آب حل شوند.

آرد سفید را ۲ تا ۳ بار الک می کنیم تا هیچ گرهی نداشته باشد. سپس آرد الک شده را به ترکیب مواد تر اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

بعد از افزودن آرد، مواد را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر لطیف و منسجمی ایجاد شود. سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت نیم ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند.

پس از گذشت مدت زمان تعیین شده و استراحت خمیر، آن را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و به قسمت های مساوی چانه می کنیم. سپس هر چانه خمیر را با استفاده از وردنه، باز می کنیم.

در این مرحله، هر چانه خمیر باز شده را کف دست خود قرار داده و یک قاشق از کرم شکلاتی را وسط آن قرار داده و سپس خمیر را به شکل گرد جمع می کنیم. این کار را برای تمام چانه های خمیر تکرار می کنیم.

سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کوکی های آماده شده را با فاصله مناسب روی آن می چینیم. سپس سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کوکی ها به خوبی پخته و روی آن ها طلایی شود.

کوکی های پخته شده را از فر خارج کرده و کمی در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شوند. سپس کوکی های ازمیری را در ظرف های مناسب قرار داده و به همراه قهوه ترک سرو می کنیم.

نکات مهم جهت تهیه کوکی ازمیری 

  • حتما از کره نرم شده و در دمای محیط برای تهیه کوکی ازمیزی استفاده کنید تا خمیر به راحتی آماده شود.
  • مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کنید تا خمیر به قوام مناسب برسد.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و از دمای صحیح استفاده کنید تا کوکی ها به طور یکنواخت پخته شوند.
  • می توانید مطابق با سلیقه خود از کنجد، سیاه دانه، خلال بادام یا پودر پسته برای تزیین کوکی ازمیری استفاده کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا