دستور پخت چیکن پاپریکا با طعم فوقالعاده لذیذ
چیکن پاپریکا یکی از غذاهای بینالمللی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور مجارستان برمیگردد.
این غذای خوشمزه نوعی روش طبخ مرغ با سسی از گوجه، سیر، خامه و پاپریکا است که طعم فوقالعادهای دارد و روشی جدید برای طبخ مرغ خوشمزه است. اگر از درست کردن مرغهای تکرای خسته شدهاید و میخواهید یک روش پخت خوشمزه و جدید مرغ را در منزل امتحان کنید، در ادامه این مطلب با آموزش چیکن پاپریکای مجارستانی خوشمزه و لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه چیکن پاپریکا
سینه مرغ: ۴ عدد (یا به دلخواه)
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
پاپریکای شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکای دودی: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری، برای طعم دودیتر)
گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
خامه ترش: ۲۰۰ میلیلیتر
آب مرغ: ۱ پیمانه
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن پاپریکا:
مرحله اول
سینه مرغها را به تکههای متوسط خرد کنید.سپس پیاز و سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله دوم
تکههای مرغ را به پیاز و سیر اضافه کرده و از هر طرف سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. پاپریکای شیرین و دودی (در صورت استفاده) را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگیهای خرد شده را به مواد اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم
آرد را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرحله چهارم
حرارت را کم کرده و خامه ترش را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. در ظرف را ببندید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه اجازه دهید تا مرغ بپزد و سس جا بیفتد.
نکات مهم جهت تهیه چیکن پاپریکا :
- برای طعم بهتر، میتوانید از پاپریکای دودی نیز استفاده کنید.
- میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه ای، هویج و نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
- برای سرو، چیکن پاپریکا را همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.