آشپزی

طرز تهیه پاستا مرغ کاری قرمز تایلندی

اگر عاشق طعم‌های کاری قرمز تایلندی و شام‌های ماکارونی آسان هفته‌ای هستید، این پاستا مرغ کاری قرمز تایلندی را دوست خواهید داشت!

برای دیدن این دستورتهیه تا انتهای این مطلب با اول فارسی همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست – به قطعات نازک برش داده شده: ۲۴۰ گرم
فلفل سفید آسیاب شده (جایگزین فلفل سیاه آسیاب شده): ¼ قاشق چایخوری
نمک دریایی: به مقدار لازم
سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
سس ماهی: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون، برای پخت و پز: ۱ قاشق چایخوری
استا پنه سبوس دار: ۱۴۲ گرم
پیاز قرمز ریز خرد شده: ¼ متوسط ​​/ ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده: ½ متوسط ​​/ ۱۰۰ گرم
سیر خرد شده: ۲ حبه / ۱۵ گرم
فلفل قرمز تازه (اختیاری) ریز خرد شده: ۴–۵ عدد / ۲۰ گرم
ذرت بچه: ۲ تا ۳ عدد / ۳۰ گرم
برگ لیمو ماکروت – دم کرده، ریز خرد شده به صورت پودر: ۳ برگ
روغن زیتون: ½ قاشق غذاخوری
خمیر کاری قرمز تایلندی: ۲ قاشق غذاخوری / ۳۰ گرم
آرد همه منظوره: ۱ قاشق غذاخوری / ۹ گرم
شیر کامل: ۱ فنجان / ۲۴۰ میلی لیتر
پنیر پارمیجانو تازه رنده شده (یا پنیر پارمزان): ¼ فنجان / ۲۵ گرم
سس ماهی: ۱ قاشق چایخوری
شکر سفید: ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تایلندی (فلفل قرمز خرد شده): ¼ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه فشرده (جایگزین آب لیمو): ۱ قاشق چایخوری
برگ ریحان شیرین تایلندی: ۲۰ گرم / ۱ فنجان
برای سرو: گشنیز تازه خرد شده (گشنیز)

طرزتهیه پاستا مرغ کاری

طرز تهیه پاستا مرغ کاری قرمز تایلندی :

مرحله اول

مرغ را به اندازه لقمه خرد کنید و به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید. با فلفل سفید، نمک، سس سویا سبک و سس ماهی مزه دار کنید. خوب مخلوط کنید تا پوشش داده شود و کنار بگذارید تا مارینه شود.

مرحله دوم

پیاز قرمز، فلفل دلمه ای قرمز، سیر، فلفل قرمز تازه، ذرت بچه را همانطور که در قسمت “مواد تشکیل دهنده” ذکر شده است، خرد کنید. برگ های لیمو ماکروت را جدا کرده و به صورت پودر ریز خرد کنید. اگر دسته ای از برگ های ریحان شیرین تایلندی را از ساقه ها خریداری کنید و برگ های آن هنوز چسبیده باشد، انتخاب کنید. بشویید و خشک کنید.

مرحله سوم

پاستا پنه را ۲ دقیقه کمتر از زمانی که در دستورالعمل بسته بندی ماکارونی درج شده است در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید (یا از همان تابه نچسب عمیقی که برای درست کردن بقیه مواد استفاده می کنید استفاده کنید. ظرف پاستا). ½ فنجان آب پخت ماکارونی را جدا کنید، سپس ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید. (من دوست دارم آب سرد را روی پاستا بریزم تا از چسبیدن و پختن بیشتر آن جلوگیری کنم، اما این اختیاری است.)

مرحله چهارم

۱ قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب با لبه های عمیق متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. تکه های مرغ مرینیت شده را اضافه کنید و تکه ها را در تابه پهن کنید. اجازه دهید تفت داده شوند، سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را تفت دهید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملاً قهوه ای و پخته شود. به یک کاسه تمیز منتقل کنید و کنار بگذارید.

مزحله پنجم

½ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در تابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیاز قرمز و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه کنید و ۴۵ ثانیه تفت دهید تا کمی نرم شود. سیر و فلفل قرمز و سبز تازه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید تا معطر شود.

مرحله ششم

بچه ذرت، برگ‌های لیمو خرد شده و خمیر کاری قرمز تایلندی را اضافه کنید. مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود و خمیر کاری شروع به تجزیه شدن کند.

مرحله هفتم

آرد همه منظوره را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا طعم آرد از بین برود. حرارت را کم کنید و در حالی که به هم زدن ادامه می دهید به تدریج شیر را در آن بریزید.پارمیجانو رنده شده را هم بزنید تا کاملا ذوب شود و سس شروع به غلیظ شدن کند.

مرحله هشتم

سس ماهی، شکر سفید، پودر فلفل قرمز تایلندی و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند. در صورت نیاز، چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید.برگ های ریحان شیرین تایلندی را هم بزنید تا پژمرده شوند.

مرحله نهم

پاستا و مرغ پخته شده را اضافه کنید: پاستا و مرغ پخته شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت در سس آغشته شود. اگر سس خیلی غلیظ شد، ۱-۲ قاشق غذاخوری آب ماکارونی کنار گذاشته شده را اضافه کنید تا رقیق شود. مخلوط کنید تا مخلوط شود تا سس به غلظت دلخواه شما برسد.

مرحله آخر

به طور مساوی روی بشقاب ها تقسیم کنید و با گشنیز خرد شده تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا