آموزش پخت کیک خیس شکلاتی به روش کافی شاپ های معروف
یکی از محبوب ترین کیک های خانگی یا کافی شاپی، کیک خیس شکلاتی است که اغلب بچه ها عاشقش هستند.

در ادامه آموزش کیک ساده خانگی و انواع کیک های کافی شاپی در آشپزخانه نمناک، امروز رسپی ویژه ای برای علاقه مندان به پخت کیک های خوشمزه داریم.
مواد لازم
شیر یا آب گرم: ۱ لیوان
پودر هات چاکلت: ۱ بسته
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر : ۱ لیوان
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱/۲ لیوان
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای گاناش کیک خیس
خام صبحانه یا خامه قنادی: ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
آموزش پخت کیک خیس شکلاتی داخل فر
ابتدا شیر یا آب گرم رو همراه یک بسته پودر هات چاکلت ترکیب و خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود؛ حتما دورگیری را انجام میدهیم تا در آخر کیک بوی بدی نداشته باشد.
در ظرفی دیگر روغن مایع را با پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و مجددا یک دقیقه هم میزنیم.در این مرحله ترکیب شیر و هات چاکلت را هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم و سپس کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.
قالب میان تهی ۲۵ سانتی خود را با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم.سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه که ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده است قرار میدهیم.
پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا خنک شده و آماده ریختن گاناش شود.
طرز تهیه گاناش
خام صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیر مستقیم گرم کرده و سپس ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خورد شده داخلش می ریزیم و خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک دست شود.
بعد از آنکه کاملا یکدست شد و از روی حرارت غیر مستقیم برداشتید و کمی خنک تر شد، میتوانید روی کیک ریخته و سپس سرو کنید.