آشپزی

انار پلو مجلسی برای شب یلدا؛ترکیب ترش و شیرین محبوب ایرانی ها

تا چند روز دیگر شب یلدا آغاز می شود و همه به دنبال چیدن سفره های رنگی و خوشمزه برای این شب زیبا هستند.یکی از چیزهایی که باید در این شب به فکرش باشید شام شب یلداست.

انارپلو غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که انتخاب عالی برای سفره شام شب یلدای شما است.در ادامه این مطلب از اول فارسی با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد اولیه

برنج: ۳ پیمانه
دانه انار تازه: ۲ پیمانه (ترجیحاً ملس یا ترش)
مرغ یا گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۱ تا ۲ قاشق (اختیاری، فقط اگر انار خیلی ترش بود)
نمک، فلفل، زردچوبه: به دلخواه
روغن: به میزان لازم
زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

انار پلو مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه

مرحله اول: تهیه برنج

اول از همه برنج رو می‌شورید و می‌ذارید یک گوشه نفس بکشه.آب که جوش آمد، برنج رو میریزید داخلش.

نیم‌پزش کنید و زیاد نذارید له شود.

مرحله دوم: ورود باشکوه انار

دونه‌های انارو بریزید داخل یک کاسه.بعد یه کوچولو کره رو داخل تابه ذوب کنید، یه ذره شکر با یه قاشق رب انار بریزید توش و یه دقیقه تفت بدهید.

انتخاب رب انار بسته به اینه که امروز حال‌وهوات ترشه یا شیرین.دونه های انار رو اضافه کنید و بذارید یه تق‌تق کوچیک بکنن.

تابه رو از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: مرغ یا گوشت؟

مرغ رو جدا بپزید و ریش ریش یا تکه تکه کنید.پیازو نگینی کنید و بریزید تو روغن و تفت بدهید.

مرغ ریش ریش رو اضافه کنید،یه ذره فلفل و زردچوبه و یه قاشق رب انار و دم کرده زعفرون بزنید و یه دقیقه تفت بدهید.

گوشت هم همینه فقط یه خورده بیشتر صبر می‌خواد.

مرحله چهارم: لایه‌گذاری

کف قابلمه روغن + نون یا سیب‌زمینی(برای ته دیگ).

بعد یه لایه برنج یه کم سس انار و یه قاشق مرغ یا گوشت ریش ریش شده و دوباره برنج و دوباره سس انار…

ریتم رو نگه دارید: سفید–قرمز–طلایی.سفید–قرمز–طلایی.آخرش هم یه کوچولو کره آب‌شده…

مرحله آخر: دم‌کشی

در قابلمه رو بذارید و آتش رو کم کنید و اجازه بده این «جشن یلدایی» تو دل برنج نیم‌ساعتی آروم‌آروم بره بالا.

 

عضو کانال تلگرام اول فارسی شوید
عضو کانال واتساپ اول فارسی شوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا