تکنیک پوست کندن گوجه،سریع و بدون دردسر
گوجه فرنگی یکی از کاربردی ترین مواد اولیه در آشپزی است که در انواع خورشت ها و پلو ها استفاده می شود.

در ین مقاله از اول فارسی، به بررسی روشهای مختلف پوست کندن گوجه فرنگی میپردازیم. این تکنیکها شامل روشهای سنتی و مدرن هستند که به شما کمک میکنند تا پوست گوجهفرنگیها را به راحتی و بدون دردسر جدا کنید. با دنبال کردن این راهنما، میتوانید بافت و طعم بهتری را در غذاهای خود تجربه کنید.
چگونه گوجهفرنگیها را پوست بکنیم
در اینجا، دو روش برای پوست کندن گوجهفرنگیها ارائه شده است که یکی از آنها شامل استفاده از مایکروویو است.
ما تابستان را به خاطر فصل گوجهفرنگی دوست داریم، که شامل تهیه سس گوجهفرنگی تازه و سوپها میشود. اما برای اطمینان از داشتن بافتی بسیار نرم و طعمی ملایم و شیرین، یک مرحله مهم وجود دارد که باید انجام دهید. در اینجا، به تمام سوالات شما درباره پوست کندن گوجهفرنگی پاسخ خواهیم داد و یک روش گام به گام برای سادهترین روش پوست کندن گوجهفرنگی را به اشتراک خواهیم گذاشت.
چرا باید گوجهفرنگیها را پوست بکنید؟
زمانی که تابستان به شما با وفور گوجهفرنگی هدیه میدهد، میخواهید این فصل را با تهیه سسهای گوجهفرنگی تازه، سوپها و سسهای سالسا جشن بگیرید. شاید حتی بخواهید دست به کار شوید و گوجهفرنگیها یا سسهای گوجهفرنگی را کنسرو کنید، و کار کردن با گوجهفرنگیهای پوست کنده برای این فرآیند بهویژه مهم است.
برای اطمینان از بافت یکنواخت و نرم: پوست گوجهفرنگیها سخت و جویدن آنها دشوار است، بنابراین حذف پوست آنها قبل از تهیه سسها بهویژه سسهای کنسرو شده مهم است.
اجتناب از طعم تلخ: وقتی گوجهفرنگیها پخته میشوند، پوست میتواند طعم تلخی به آنها بدهد، بنابراین حذف پوست تضمین میکند که طعم شیرین و ترش گوجهفرنگیها در غذاهای پخته شده مبتنی بر گوجهفرنگی مانند سسها و سوپها به خوبی نمایان شود.
روش های پوست کندن گوجه فرنگی
از استفاده از پوستکن سبزیجات برای پوست کندن گوجهفرنگیها خودداری کنید، زیرا این کار ممکن است قسمتی از گوشت گوجهفرنگی را همراه با پوست جدا کند. کارآمدترین روش برای پوست کندن گوجهفرنگیها، آبپز کردن سریع آنها در آب داغ است که کمک میکند پوست از گوشت جدا شود، و سپس آنها را در حمام یخ قرار دهید. حمام یخ به متوقف کردن فرآیند پخت و خنک کردن گوجهفرنگیها کمک میکند تا به راحتی قابل حمل باشند. پوست گوجهفرنگیها به راحتی جدا خواهد شد!
در اینجا نحوه پوست کندن سریع گوجهفرنگیها آمده است:
بهترین گوجهفرنگیها را انتخاب کنید تکنیک آبپز کردن برای پوست کندن گوجهفرنگیها برای انواع مختلفی از گوجهفرنگیها مؤثر است. به طور کلی، به دنبال گوجهفرنگیهای متوسط تا بزرگ باشید که صاف و بدون لکه یا کبودی باشند. گوجهفرنگیهایی که برای اندازهشان سنگینتر هستند را انتخاب کنید. آنها را بو کنید باید بوی معطر، با رایحهای خوشایند از ناحیه ساقه و بوی گوجهفرنگی روی پوست را احساس کنید.
آب را بجوشانید و حمام یخ را آماده کنید مقدار زیادی آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش آورید. در عین حال، یک کاسه بزرگ را با آب سرد و مقدار زیادی یخ پر کنید تا حمام یخ آماده شود.
روشهای پوست کندن گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها را آماده کنید گوجهفرنگیها را بشویید و خشک کنید و ساقههای آنها را جدا کنید. از یک چاقوی کوچک برای برش دادن یک X کوچک و کمعمق در انتهای زیرین هر گوجهفرنگی (طرف مخالف به طرف ساقه) استفاده کنید.
گوجهفرنگیها را بجوشانید زمانی که آب به جوش آمد، به آرامی گوجهفرنگیها را به آب جوش وارد کنید. گوجهفرنگیها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه بجوشانید. مراقب باشید زیرا گوجهفرنگیهای کوچکتر به زمان کمتری نیاز دارند؛ نمیخواهید گوجهفرنگیها شروع به پختن کنند. زمانی که گوشت گوجهفرنگی شروع به چین خوردن کرد و پوست از گوشت جدا شد، میدانید که گوجهفرنگیها آماده برداشتن هستند. از یک قاشق مشبک یا صافی برای انتقال گوجهفرنگیها به حمام یخ آماده شده استفاده کنید.
چگونه گوجهفرنگی را پوست بکنیم
گوجهفرنگیها را پوست بکنید هنگامی که گوجهفرنگیها به اندازهای خنک شدند که قابل حمل باشند، آنها را از حمام یخ خارج کرده و پوست را جدا کنید. از انگشتان یا لبه چاقوی کوچک برای کمک به جدا کردن پوست در قطعات بزرگ استفاده کنید.
چگونه گوجهفرنگیها را با مایکروویو پوست بکنیم
اگر وقت ندارید تا قابلمهای آب برای آبپز کردن گوجهفرنگیها بجوشانید یا اگر فقط نیاز به پوست کندن یکی یا دو گوجهفرنگی دارید، میتوانید از مایکروویو استفاده کنید.
گوجهفرنگیها را آماده کنید گوجهفرنگیها را بشویید و خشک کنید و ساقههای آنها را جدا کنید. از یک چاقوی کوچک برای بریدن یک X کوچک و کمعمق در انتهای زیرین هر گوجهفرنگی (طرف مخالف به طرف ساقه) استفاده کنید.
گوجهفرنگیها را در مایکروویو بپزید سپس ۱ تا ۲ گوجهفرنگی را در ظرفی که مناسب مایکروویو است قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ ثانیه در حالت پرقدرت (High) مایکروویو بگذارید. مراقب باشید زیرا گوجهفرنگیها ممکن است منفجر شوند.
گوجهفرنگیها را خنک کنید و پوست بکنید اجازه دهید گوجهفرنگیها قبل از دست زدن خنک شوند (یا آنها را در حمام یخ قرار دهید تا روند خنک شدن سریعتر شود). پوستها به راحتی با کمک چاقوی کوچک جدا خواهند شد.
عضو کانال تلگرام اول فارسی شوید
عضو کانال واتساپ اول فارسی شوید