آشپزی

دستورتهیه خورشت داوود پاشا یکی از غذاهای پرطرفدار خاورمیانه

غذاهای آسیایی معمولا با ادویه‌های خاص و گوشت‌های مختلف آماده می‌شوند. خورشت داوود پاشا یکی از این غذاهای پرطرفدار خاورمیانه است که شما می‌توانید در عرض یک ساعت آن را تهیه کنید

در این مقاله از اول فارسی طرزتهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می  دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا

در جدول زیر مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا برای ۳ نفر نوشته شده است.

گوشت چرخ‌کرده:نیم‌کیلوگرم
جعفری:مقداری
پیاز:۱ عدد
سیر:۴ حبه
ادویه:۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی:۲ عدد

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی:۳ عدد
سیر:۳ حبه
پیاز:۱ عدد
رب انار:۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی:۱.۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن زیتون:۱ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات:به میزان کافی

طرزتهیه حورشت داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

ابتدا جعفری، پیاز و سیر را خرد کنید و تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده و سبزی‌های تفت ‌داده‌شده را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس گوشت‌ها را به صورت قلقلی (کوفته‌های کوچک) در آورید.

در تابه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید و سپس کوفته‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن آن‌ها درون ظرف ریخته و کنار بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با مقداری روغن تفت دهید و با نمک و فلفل آن‌ها را مزه‌دار کنید. درب تابه را بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها کمی نرم شوند.

گوجه‌فرنگی‌ها را درون غذاساز بریزید تا پوره شوند. مقداری روغن زیتون درون تابه بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. سپس پوره گوجه‌فرنگی، رب انار رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید. مواد را کمی با یکدیگر تفت دهید تا خوب مزه‌دار شوند. سیب‌زمینی‌ها و قلقلی‌ها را به مواد تفت داده‌شده اضافه کنید. عصاره سبزیجات را به مواد اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه مواد با یکدیگر بجوشند. سپس درب ظرف را بردارید تا خورشت شما کمی غلیظ شود. پس از یک ربع خورش داوود پاشا آماده است. نوش جان!

سوالات متداول

۱.برای تهیه خورش داوود پاشا از چه گوشتی استفاده کنیم؟

در اصل خورش داوود پاشا با گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود اما می‌توانید از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

۲. خورش داوود پاشا را چند روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

می‌توانید خورش داوود پاشا را ۲ الی ۴ روز در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا