آشپزی

دستورتهیه پودینگ آمریکایی،یک دسر بسیار خوشمزه و لطیف

پودینگ آمریکایی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر، تخم مرغ، خامه، موز و... تهیه می‌شود.

در ادامه این مطلب از اول فارسی با دستورتهیه این پودینگ خوشمزه آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ آمریکایی :

شیر: ۴ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل : ۱ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد

دستورتهیه پودینگ آمریکایی

طرز تهیه پودینگ آمریکایی :

۱-آماده سازی نشاسته: نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله نشود.

۲-گرم کردن شیر: بقیه شیر، شکر، نمک و وانیل را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

۳-اضافه کردن مخلوط نشاسته: مخلوط نشاسته را به آرامی به شیر گرم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

۴-زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا رنگشان روشن شود. سپس به آرامی به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.

۵-پختن پودینگ: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. دقت کنید که پودینگ نباید بجوشد.

۶-سرد کردن: پودینگ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه با میوه، شکلات رنده شده یا خامه تزئین کنید.

نکات مهم جهت تهیه پودینگ آمریکایی :

  • برای تهیه پودینگ با طعم‌های دیگر، می‌توانید به جای وانیل از پودر کاکائو، عصاره میوه‌ها یا ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.
  • برای غلیظ‌تر شدن پودینگ، می‌توانید مقدار نشاسته ذرت را کمی افزایش دهید.
  • برای جلوگیری از ایجاد لایه روی سطح پودینگ، در هنگام سرد شدن، یک لایه نایلون روی سطح آن بکشید.

عضو کانال تلگرام اول فارسی شوید
عضو کانال واتساپ اول فارسی شوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا