آشپزی

طرزتهیه خورشت بادمجان مجلسی،یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی

خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که هم با گوشت قرمز طبخ می شود و هم با گوشت مرغ تهیه می گردد.

ما در این مطلب اول فارسی قصد داریم دستور پخت خورش بادمجان با گوشت قرمز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:۶ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی:۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

طرزتهیه خورشت بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی:

مرحله اول

برای درست کردن خورش بادمجان مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید،

مرحله دوم

زردچوبه وفلفل سیاه را بریزید و برای ده دقیقه گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بوی زهم گوشت از بین برود. در این مرحله رب را افزوده و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود.

مرحله سوم

در ادامه حدود ۵ تا ۶ لیوان آب داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد، سپس شعله را کم کنید و بگذارید گوشت پخته و خورشت جا بیفتد.در حین پخت آب خورش را چک کنید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه نمایید.

مرحله چهارم

در این میان بادمجان ها را سرخ کرده و کنار بگذارید، و در صورت تمایل دو عدد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا به‌خوبی برشته شود.

طرزتهیه خورشت بادمجان مجلسی

مرحله پنجم

بعد از اینکه گوشت پخت و آب خورش کشیده شد و تقریبا سه لیوان آب داخل آن باقی ماند، نمک و گرد لیمو را اضافه کنید و خورش را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا بادمجان ها را روی خورش بچینید و پیاز سرخ شده را روی بادمجان ها بریزید و پخش کنید. درب قابلمه را به حالت نیمه باز قرار داده و خورش را با شعله ملایم برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا بادمجان ها نرم شده و طعم خورش را به خود بگیرد.

مرحله آخر

بعد از ۱۰ دقیقه درب قابلمه را بردارید و گوجه ها را به شکل حلقه های برش بزنید و روی بادمجان ها بچینید. و دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوجه ها کمی نرم شوند، دقت کنید که گوجه ها را زیاد نازک برش نزنید زیرا در اثر حرارت ممکن است له شوند. بعد از ۵ دقیقه به خورش سر بزنید اگر آماده بود آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج سرو کنید.

نکته:

برای طعم دهی به خورشت بادمجان به‌جای گرد لیمو ، میتوان از آب لیمو و یا آبغوره استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا