آشپزی

طرزتهیه مرغ شکم پر مجلسی در قابلمه،مخصوص مهمانی های عید

مرغ شکم پری که به درستی پر شده باشد همیشه روی سفره ایرانی‌ها اعتبار و ظرافت داشته است.این غذای خوشمزه یک ایده عالی برای مهمانی های عید است.

این غذای خوشمزه و خاص را می‌توان به راحتی در منزل روی گاز و در قابلمه تهیه کرد و آن را سر میز مهمانی‌ها گذاشت تا همه از خوردنش لذت ببرند. در ادامه این مطلب از اول فارسی می‌خواهیم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز را با جزییات مرور کنیم.

مواد لازم برای مرینت یا مزه دار کردن مرغ

پیاز: ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوریبه مقدار لازم
زعفران دم کرده:۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه:۲ قاشق چایخوری
نمک:۳ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر 

مرغ کامل: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
سبزی معطر شامل نعنا و جعفری: ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: ۵ حبه
آلو: ۱۰ تا ۱۲ عدد
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش: یک عدد
فلفل سیاه، زردچوبه و نمک: به مقدار لازم

طرزتهیه مرغ شکم پر در قابلمه

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

مرحله اول: مزه دار کردن مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز این است که مرغ را تمیز و مزه‌دار کنید. برای این کار باید بعد از شستن مرغ آن را به خوبی با مواد مزه‌دار کنید. ابتدا کل مرغ را با زعفران دم کرده بپوشانید. بعد نمک و فلفل را بریزید و حسابی داخل شکم مرغ و روی مرغ را با آن‌ها مزه دار کنید. بعد پیاز و سیر را خرده کرده و خوب مخلوط کنید در نهایت مرغ را داخل ظرف مخلوط سیر و پیاز بگذارید و روی ظرف را سلفون بپیچید و اجازه دهید به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود.

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل مرغ

بعد از این که مرغ مزه‌دار شد آن را از یخچال خارج کنید و سیر و پیاز را هم بیرون بیاورید بعد آن‌ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شود. بعد به ترتیب گردو خرد شده، سبزی، زرشک، آلو، نمک و فلفل و آب یک عدد لیموی تازه را به همراه رنده پوست لیمو اضافه کنید و تفت دهید. وقتی مواد خوب تفت خوردند رب انار را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله سوم: پخت مرغ شکم پر

اکنون و در آخرین مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز وقت آن رسیده که مرغ را با مواد پر کنید و بعد خوب مرغ را یا بدوزید یا با خلال دندان کاملا ثابت کنید. در نهایت مرغ را در روغن تفت دهید تا رنگش عوض شود بعد آن را بیرون بیاورید و با مخلوط زعفران، نمک، فلفل و کره که خوب مخلوط شدند مجدد با فرچه یا دست روی پوست مرغ بمالید و بعد در یک قابلمه مناسب ۲ لیوان آب مرغ یا استاک بریزید در نهایت مرغ را در آن بگذارید و حرارت گاز را زیاد کنید تا آب جوش آید. بعد در قابلمه را کامل ببندید و اجازه دهید با حرارت کم مرغ به مدت یک ساعت بپزد.

نکته: می‌توانید برای بهبود مزه در آب مقداری آلو و زرشک و حتی مقدار کمی رب انار بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا