آشپزی

طرزتهیه کباب بناب سنتی به روش رستوران های معروف ایرانی

کباب بناب نوعی کباب است که از گوشت گوسفندی، که همراه با پیاز و نمک تهیه می‌شود.

به گزارش اول فارسی ، این کباب منسوب به مثل هر کباب دیگر، در طرز تهیه کباب بناب نیز ماده اولیه اصلی، گوشت است! در این کباب، از دو نوع گوشت استفاده می‌شود که در ادامه توضیح خواهیم داد. گفتنی است که اگر می‌خواهید کباب بیشتری طبخ کنید، تنها کافی است که به نسبت، مواد اولیه را افزایش دهید.

مواد اولیه کباب بناب برای ۴ نفر، به شرح زیر است:

فیله گوسفندی: ۴۰۰ گرم
راسته گوساله: ۴۰۰ گرم
پیاز سفید: ۳ عدد متوسط
کره: حدود ۵۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به‌میزان لازم

طرزتهیه کباب بناب

مراحل تهیه کباب بناب

طرز تهیه کباب بناب بسیار آسان است. ما در این دستور سعی کرده‌ایم که تمام نکات را لازم را به شما آموزش دهیم. با رعایت این نکات، کباب بناب شما نرم و آبدار و درست مثل کباب‌های رستورانی خواهد شد.

برای تهیه کباب بناب، باید به شکل زیر عمل کنید:

اول ‌از همه، این را به یاد داشته باشید که کباب بناب، همان کباب ساطوری است. اگر ساطور مخصوص کباب بناب را در خانه دارید، باید گوشت را با ساطور آماده کنید. در غیر این‌ صورت، می‌توانید از چرخ‌گوشت استفاده کنید. اگر چرخ شما دندانه درشت دارد، بهتر است از همان استفاده کنید.

سپس به سراغ پیاز بروید. پیاز را پوست بکنید و روی سطح مخصوص، حسابی به کمک چاقو خردش کنید. اگر خردکن دستی دارید، پیاز را به کمک همان ریز کنید. بعد از خردکردن پیاز، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را نیز روی آن بپاشید.

حال شروع به ورز دادن مخلوط کنید. گوشت را حداقل باید به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. هر اندازه که بیشتر گوشت را ورز دهید، چسبندگی آن نیز بیشتر می‌شود و برای سیخ زدن، بهتر خواهد شد. پس حوصله به خرج دهید! بعد از این مدت، گوشت را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و برای یک ساعت، در یخچال قرار دهید.

بعد از یک ساعت، گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. دوباره آن را اندکی ورز دهید. سپس باید آن را سیخ بزنید. برای این کار، بهتر است از سیخ مخصوص کباب بناب استفاده کنید، اما اگر سیخ مخصوص ندارید، سیخ کباب‌ کوبیده هم کفایت می‌کند.

برای هر سیخ، به میزان اندازه یک پرتقال، گوشت بردارید. آن را به سیخ بزنید و با دقت روی سیخ پهن کنید. دقت کنید که ضخامت کباب در تمام نقاط یکسان باشد. در نهایت، با انگشت شست خود، روی کباب را فشار دهید تا مدل‌دار شود.

پخت کباب بناب بسیار مهم است. حرارت منقل و زغال باید بالا باشد. در غیر‌ این‌ صورت، کباب باز خواهد شد و از روی سیخ خواهد ریخت. بعد از قراردادن کباب روی منقل، ابتدا مقداری باد بزنید تا کباب خودش را بگیرد. بعد از آن، هرچند ثانیه، سیخ را بچرخانید تا تمام قسمت‌ها، به‌ خوبی بپزد. در همین میان، سس کره آب‌ شده و زعفران را به‌ وسیله قلم مخصوص، روی کباب بمالید تا کباب شما آبدار شود.

بعد از اینکه کباب به‌خوبی مغز پخت شد، آماده سرو است. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا