طرزتهیه کتلت بادمجان فوق العاده خوشمزه و آسان
کتلت بادمجان یک غذایی ساده و خوشمزه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
![کتلت بادمجان](https://avalfarsi.ir/wp-content/uploads/2025/02/eggplant990-cutlet.jpg)
برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت را آموزش داده ایم.
مواد لازم
بادمجان: ۲ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
پنیرپیتزا: ۳۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
آرد سوخاری و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان
مرحله اول
ابتداء بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید سپس سیب زمینی ها را آبپز کنید.پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.
سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.
مرحله دوم
پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.کمکم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.
مرحله سوم
به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در روغن داغ بیاندازید.دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.
مرحله آخر
کوکوی بادمجان و سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان
بادمجان قلمی و شیرین را انتخاب کنید.
می توانید بادمجانها را روی منقل کباب کنید یا برای کباب کردن بادمجانها میتوانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر بپزید یا در ظرف هواپز یا سرخکن قرار دهید و بدون استفاده از روغن بادمجانها را خوب کباب کنید تا همه قسمتهای آنها مغز پخت شود.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
- کتلت بادمجان را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .