آشپزی

طرزتهیه کیمچی،ترشی خوشمزه و پای ثابت میز غذای کره‌ای‌ها

کیمچی پای ثابت میز غذای کره‌ای‌هاست که آن را با ولع زیاد میل کرده و از طعم متفاوت آن لذت می‌برند.

جالب است که بدانید این ترشی که به روش تخمیری تهیه می‌شود، طرز تهیه آسانی دارد و شما هم می‌توانید با مواد اولیه در دسترس آن را درست کرده و در کنار غذاهایتان میل کنید. پس در این مطلب از اول فارسی با طرز تهیه کیمچی کره ای همراه باشید.خوشمزه، پای ثابت میز غذای کره‌ای‌ها

مواد اولیه طرز تهیه کیمچی کره ای 

کاهو چینی۱ تا ۲ عدد متوسط (حدود ۱ کیلوگرم)
ترب سفید۲۵۰ گرم
هویج۲۰۰ گرم
پیازچه۱۰۰ گرم
نمک دریایی بدون ید۱٫۴ پیمانه
سیر رنده شده۵ تا ۶ حبه
فلفل قرمز۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سس سویا۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه۱ قاشق غذاخوری
شکر سفید۱ قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شدهبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه کیمچی کره ای

طرزتهیه کیمچی

مرحله اول: نمک‌مالی کردن و شستن کلم‌ها

اولین مرحله از طرز تهیه کیمچی کره ای، با آماده کردن کلم چینی شروع می‌شود. ابتدا برگ‌های ضخیم و بیرونی کلم چینی را جدا کنید. سپس کلم‌ها را از طول برش بدهید تا برگ‌های آن‌ها از هم باز شود. با این حال در نظر داشته باشید که در این مرحله نباید کلم‌ها را به صورت برگ‌برگ از هم جدا کنید. پس مغز کلم را برش نزنید تا برگ‌ها همچنان به ساقه متصل بمانند.

سپس باید کلم‌ها را نمک‌مالی کنید. برای انجام این کار، نمک را روی دستتان ریخته و لابه‌لای تک‌تک برگ‌های کلم‌ها را با نمک ماساژ بدهید. توجه داشته باشید که قسمت نزدیک به ساقه را فراموش نکرده و حتما آن بخش‌ها را هم آغشته به نمک کنید.

سپس یک کاسه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و کاهوهای نمک‌مالی شده را به مدت یک تا ۲ ساعت در آب قرار دهید. بهتر است در این فاصله، چند باری کلم‌ها را در آب زیر و رو کنید.

پس از گذشت این مدت، کلم‌ها را بشویید تا هیچ‌گونه کثیفی در میان آن‌ها باقی نماند سپس آن‌ها را در یک آبکش قرار بدهید تا آب اضافی‌شان خارج شود. همچنین حالا می‌توانید ساقه‌های کلم را که بافت سفت و تلخی دارد، جدا کرده و برگ‌های کلم را به قطعات ۵ سانتی‌متری برش بزنید.

مرحله دوم: آماده کردن سس ترشی کیمچی

برای درست کردن سس ترشی کیمچی، در یک کاسه بزرگ سیر رنده شده را به همراه زنجبیل رنده شده یا ساطوری خرد شده، شکر و سس سویا مخلوط کنید.

نکته: در ترکیب اصلی کیمچی، از سس ماهی یا میگو استفاده می‌شود که در این دستور به دلیل در دسترس نبودن آن، از سس سویا استفاده شد.

میزان تندی فلفل ترشی کیمچی، بستگی به ذائقه شما دارد. پس فلفل قرمز پرک یا آسیاب کرده را به میزان یک تا ۳ قاشق غذاخوری، به ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن کلم و سبزیجات دیگر

پس از اینکه سس ترشی کیمچی شما آماده شد، سبزیجات شامل ترب سفید و هویج را پوست کنده و به صورت خلالی باریک خرد کنید. پیازچه‌ها را هم به اندازه مشابه ترب و هویج خرد کنید.

کلم‌های چینی را که از قبل نمک‌مالی کرده و شسته بودید، به همراه سبزیجات خود به ترکیبی که از قبل آماده کرده بودید اضافه کنید.

یک دستکش به دست کنید تا تندی فلفل قرمز دستانتان را اذیت نکند سپس مواد ترشی کیمچی را به خوبی با دست ورز دهید تا تمام مواد به خورد هم بروند و آب اضافی کلم آزاد شود.

مرحله چهارم: ریختن ترشی در شیشه

اکنون و در آخرین مرحله از طرز تهیه کیمچی کره ای، حالا برای ریختن ترشی کیمچی در شیشه، از شیشه‌های تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. مواد را به اندازه‌ای در شیشه‌ها بریزید که سر شیشه‌ها به اندازه یک بند انگشت خالی بماند. زیرا کیمچی در طول فرآیند تخمیر، حجم بیشتری پیدا می‌کند.

سپس به ترشی کیمچی خود به مدت ۲ تا ۳ روز در دمای معمولی محیط زمان بدهید تا فرآیند تخمیر آن به درستی انجام شده و ترشی کیمچی شما آماده شود.این ترشی کره‌ای لذیذ را می‌توانید در کنار انواع غذاها میل کنید.

طرزتهیه کیمچی

نکات تکمیلی در طرز تهیه کیمچی کره ای

طرز تهیه کیمچی آسان بوده و به راحتی در خانه تهیه می‌شود. با این حال، یک ترشی کیمچی خوشمزه و جا افتاده نکاتی دارد که در صورت رعایت آن‌ها، ترشی لذیذتری خواهید داشت.

انواع ترشی کیمچی

ترشی کیمچی چاشنی بسیار محبوبی است که کره‌ای‌ها آن را تقریبا با هر وعده غذایی و حداقل یک بار در روز مصرف می‌کنند. محبوب‌ترین انواع کیمچی شامل باچو کیمچی (تهیه شده با کاهو چینی)، کادئویی (تهیه شده با تربچه) و اوی کیمچی (تهیه شده با خیار) است.

طرز تهیه کیمچی با کاهو ایرانی

باید در نظر داشته باشید که کیمچی کره‌ای به صورت سنتی با کلم ناپا که ما آن را در ایران با نام کاهو چینی می‌شناسیم، تهیه می‌شود. بافت کاهوی ایرانی به گونه‌ای نیست که قابلیت تبدیل شدن به ترشی را داشته باشد و باعث خراب شدن ترشی کیمچی شما می‌شود.

نوع فلفل مورد استفاده در طرز تهیه کیمچی کره ای

کره‌ای‌ها برای درست کردن ترشی کیمچی، از نوعی فلفل بومی با نام گوچوگارو استفاده می‌کنند. با این حال از آنجایی که این فلفل معمولا در دسترس ما نیست، برای جایگزین کردن آن می‌توانید از فلفل قرمز ملایم یا پودر پاپریکای تند استفاده کنید.

طرز نگهداری ترشی کیمچی

مهم است که بدانید چگونه ترشی کیمچی خود را به درستی نگهداری کنید تا آن را برای مدت زمان طولانی‌تری تازه نگه دارید. بهترین راه برای نگهداری کیمچی این است که آن را پس از انجام فرآیند تخمیر و آماده شدن، در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. نگهداری کیمچی در دمای مناسب، به جلوگیری از فساد و حفظ کیفیت مطلوب کیمچی کمک می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا