آشپزی

طرز تهیه آسان توپک شعریه به‌روش محدثه حقایقی مدرس معروف آشپزی

آموزش آشپزی اول فارسی: در این پست دستور العمل اختصاصی محدثه حقایقی استاد آشپزی شیرازی را برایتان منتشر می کنیم.

امیدواریم از  تهیه و خوردن این غذا عالی لذت ببرید.

 بانوان گرامی برای شرکت در کلاس های اختصاصی استاد محدثه حقایقی مدرس آشپزی و شیرینی پزی با شیرینی جات و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز می توانند با تلفن ۰۹۱۷۹۹۹۲۸۸۷  هماهنگی نمایند.

طرز تهیه توپک پنیری شعریه

  • آرد نول ۴ پیمانه
  • ماست سون ۱ پیمانه
  • آب ولرم ۱ پیمانه
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری

دستور ویژه استاد محدثه حقایقی برای تهیه توپک شعریه خوشمزه

ابتدا شیر خشک و شکر و مایه خمیر و بکینگ پودر و نمک باهم مخلوط کرده سپس روغن و ماست و آب اضافه کرده هم می‌زنیم تا یکدست بشه ،بعد آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم.
وقتی خمیر یکدست شد باید یک ساعت استراحت کنه
بعد به چونه های کوچک اندازه گردو میزنیم

وسطش کمی پنیر گذاشته و در شیر مایع زده و سپس در رشته‌های شعریه که از قبل خرد کرده ایم میزنیم و در روغن سرخ کردنی با حرارت ملایم سرخ کرده در پایان با شیر عسلی شیرین کرده و تزیین میکنیم.

طعم این شیرینی به یاد ماندنی است و بافتش نرم و رویه ی شعریه بهش طعم خوبی میده درست کنید و در کنار خانواده و عزیزانتون لذت ببرید.

عضو پیج آموزش آشپزی محدثه حقایقی شوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا