نخودفرنگی پلو با مرغ و شوید،غذایی متفاوت و خوشمزه
نخودفرنگی پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که می توان آن را با مرغ یا گوشت تهیه کرد.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه در ادامه با اول فارسی همراه باشید.
مواد لازم پلو نخود فرنگی
برنج: ۴پیمانه
نخود سبز تازه: دو و نیم پیمانه
شوید تازه: ۱۰۰گرم
مرغ: ۵تکه
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون: به اندازه کافی
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: به مقدار لازم
آب: دو و نیم لیوان
سیر تازه: ۱ بوته
زنجبیل تازه: ۲ لایه نازک
طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه
مرحله اول
نخود فرنگی ها را پاک کنید و بشویید می توانید اگر مقدارشان برای یک بار زیاد است اضافه آنها را در آب جوش بریزید تا نرم شوند و سپس داخل آبکش ریخته و آب سرد بریزید تا سبز باقی بمانند و در فریزر نگهداری کنید.
مرحله دوم
شویدهای سبز و خوشرنگی که تهیه کرده اید را تمیز پاک کنید و بعد از شستن و رفتن آب اضافه روی تخته آشپزخانه با کارد تیز خرد کنید و در ظرفی قرار دهید تا در زمان طبخ غذا از آن استفاده کنیم .
مرحله سوم
در این مرحله تکه های مرغ را داخل ظرفی قرار دهید و روی آن نمک و زعفرانی که از قبل سابیده اید و دم کرده اید را اضافه کنید و سپس تمام تکه های مرغ را در دست گرفته و زعفران را به همه قسمت هایش بمالید.
مرحله چهارم
تابه را روی اجاق گاز قرار داده و روغن مایع مخصوص سرخ کردن را داخلش بریزید بعد از اینکه روغن داغ شد تکه های مرغ زعفرانی را داخل تابه قرار داده و اجازه دهید تا سرخ شوند سپس به پشت برگردانید.
مرحله پنجم
پیازها را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با کارد خلالی کنید داخل همان تابه ای که مرغ ها را سرخ کردید بریزید و زردچوبه و فلفل سیاه برای خوش عطر شدن غذا اضافه کنید تا تفت بخورد.
مرحله ششم
بعد از این که پیازها تفت داده و سبک شدند رب را اضافه کنید تا سرخ شود و رنگ بیاندازد سپس یک عدد لیمو را برش زده و آب آن را گرفته و به تابه اضافه کنید و تکه های سرخ شده مرغ را داخل تابه روی پیازها بچینید.
مرحله هفتم
یک بوته سیر را از وسط دو نیم کنید و به همراه زنجبیل تازه کنار مرغ ها قرار دهید و دو و نیم لیوان آب داخل تابه بریزید و نمک و زعفران را نیز بیافزیید و در تابه را گذاشته برای دو ساعت بگذارید همه مواد با هم بپزد.
مرحله هشتم
برای پخت پلو بهتر است برنج را برای دو ساعت بخیسانید سپس آب را در قابلمه به جوش برسانید و برنج و نخود فرنگی و شوید ریز شده را اضافه کنید بگذارید بجوشد تا برنج نیم پز شود سپس داخل آبکش بریزید.
مرحله نهم
نان لواش را به اندازه ته قابلمه برش داده وداخل ظرف روغن بریزید و نان را کف آن قرار دهید سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و دم بگذارید. پلو نخود فرنگی و مرغ خوشمزه و خوش آب و رنگ ما آماده سرو است. نوش جان