کاربرد جالب کاغذ روی پنیر چیست؟رازی که کمتر کسی می داند
برای همه ما این سوال همیشه پیش آمده که کاغذ روی پنیر چه کاربردی دارد؟

دکتر محمدصادق عرب، متخصص علوم و صنایع غذایی، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه یک کارخانه صنایع غذایی میگوید: وجود کاغذهای سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی برخی از انواع پنیرهای ظرفی استفاده میشود صرفا برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی نیز برای جلوگیری از رشد کپکها، این کاغذها یا روکشهای مومی پنیرها را به مواد نگهدارنده قارچکش آغشته میکنند.
او ادامه میدهد: دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس در صنعت لبنیات در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: با توجه به این که همه فرآوردههای لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای جلوگیری از هجوم میکروارگانیسمها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیندهای حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند. استفاده از مواد نگهدارنده در پنیرهای تازه مثل پنیر خامهای و پنیرهایی که نام اولترافیلتراسیون یا UF روی بستهبندی آنها درج شده است، مجاز نیست. در حالیکه استفاده از مواد نگهدارنده و برخی افزودنیها در انواع دیگری از پنیرها مثل پنیر صبحانه و پنیر پیتزا که روی بستهبندیشان عبارت «فرآوریشده» یا «پروسس» درج شده در حد استاندارد و متعارف مجاز است.
عضو کانال تلگرام اول فارسی شوید
عضو کانال واتساپ اول فارسی شوید