سبک زندگی

۴ روش سریع و ساده برای یخ زدایی مرغ

شاید برایتان پیش آمده باشد که مهمان سر زده به خانه اتان بیاید و ندانید که چگونه یخ مرغی که تازه از فریزر در آوردید را آب کنید.

با استفاده از یکی از این روش‌های زیر می‌توانید مرغ خود را در عرض ۱۵ دقیقه آب کنید و سپس آن را برای شام بپزید:

در آب داغ خیس کنید

یکی دیگر از روش های سریع و کارآمد آب کردن یخ مرغ، خیس کردن آن در آب داغ است. مرغ را در یک کیسه پلاستیکی در بسته قرار دهید تا با آب تماس نگیرد. یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید، یک قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنید و مرغ را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس کنید. حتما هر ۵ دقیقه یکبار آب را تعویض کنید تا سرد بماند. این فرآیند مرغ را بدون گرم کردن بیش از حد به سرعت آب می کند.

یخ زدایی در مایکروویو

مایکروویو یکی از سریع ترین راه‌ها برای یخ زدایی مرغ است. بسیاری از مایکروویوها مجهز به گزینه یخ زدایی هستند که می‌توان از آن برای آب کردن ایمن یخ مرغ در عرض چند دقیقه استفاده کرد. مرغ را روی بشقاب مایکروویو قرار دهید و از گزینه یخ زدایی استفاده کنید. با چرخاندن مرغ تا نیمه آن را به طور یکنواخت یخ زدایی کنید. مرغ را در اسرع وقت بعد از آب کردن یخ در مایکروویو، بپزید زیرا مقداری از آن در حین یخ زدایی شروع به پختن می‌کند.

تکه‌های نازک

اگر زمان بسیار مهم است، برش دادن مرغ به تکه‌های نازک فرآیند آب شدن آن را تسریع می کند. مساحت سطح بیشتر، نفوذ بهتر گرما را تسهیل می‌کند. پس از تکه تکه کردن مرغ، می‌توانید از هر یک از روش‌های ذکر شده در بالا استفاده کنید و در عرض ۱۵ دقیقه یخ زدایی می‌شود.

سینی یخ زدایی

می‌توان از سینی یخ زدایی ساخته شده از مواد رسانا مانند آلومینیوم برای تسریع آب شدن استفاده کرد. این گونه هوای گرم از اطرف سینی به مرفغ می‌خورد و فرایند بخ زدایی را تسریع می‌کنند. در این روش، مرغ یخ زده را روی سینی قرار دهید، مواد رسانایی که که سینی را پوشانده‌اند در عرض چند دقیقه مرغ را آب می‌کند. این فرایند به آب یا برق وابسته نیست و بنابراین برای آب کردن مرغ در عرض ۱۵ دقیقه به فرایند ایمن‌تری تبدیل می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا