دستور پخت چیکن پاپریکا با طعم فوقالعاده لذیذ
چیکن پاپریکا یکی از غذاهای بینالمللی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور مجارستان برمیگردد.
![دستور پخت چیکن پاپریکا](https://avalfarsi.ir/wp-content/uploads/2025/02/235204709_642.jpg)
این غذای خوشمزه نوعی روش طبخ مرغ با سسی از گوجه، سیر، خامه و پاپریکا است که طعم فوقالعادهای دارد و روشی جدید برای طبخ مرغ خوشمزه است. اگر از درست کردن مرغهای تکرای خسته شدهاید و میخواهید یک روش پخت خوشمزه و جدید مرغ را در منزل امتحان کنید، در ادامه این مطلب با آموزش چیکن پاپریکای مجارستانی خوشمزه و لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه چیکن پاپریکا
سینه مرغ: ۴ عدد (یا به دلخواه)
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
پاپریکای شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکای دودی: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری، برای طعم دودیتر)
گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
خامه ترش: ۲۰۰ میلیلیتر
آب مرغ: ۱ پیمانه
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن پاپریکا:
مرحله اول
سینه مرغها را به تکههای متوسط خرد کنید.سپس پیاز و سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله دوم
تکههای مرغ را به پیاز و سیر اضافه کرده و از هر طرف سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. پاپریکای شیرین و دودی (در صورت استفاده) را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگیهای خرد شده را به مواد اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم
آرد را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرحله چهارم
حرارت را کم کرده و خامه ترش را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. در ظرف را ببندید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه اجازه دهید تا مرغ بپزد و سس جا بیفتد.
نکات مهم جهت تهیه چیکن پاپریکا :
- برای طعم بهتر، میتوانید از پاپریکای دودی نیز استفاده کنید.
- میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه ای، هویج و نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
- برای سرو، چیکن پاپریکا را همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.