آشپزی

طرزتهیه ساندویچ فرنچ دیپ لذیذ و فوق العاده خوشمزه

همه عاشق یک ساندویچ فرنچ دیپ لذیذ و لطیف هستند که با طعم فوق العاده لذیذ خود همه را دیوانه خود می کند!

برای تهیه این ساندویچ، گوشت چاک (ران گوساله) با آب گوشت و پیاز به آرامی پخته می شود تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس این گوشت روی نان برشته قرار می گیرد و در آب گوشت فرو می رود تا یک ساندویچ بی نقص تهیه شود!

مواد مورد نیاز

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
900 گرم سینه گوشت گاو هر کدام را ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید
1 قاشق چایخوری پودر سیر
2 عدد پیاز خلال شده
2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1 قوطی سوپ پیاز فرانسوی
1 قوطی کنسومه گوشت گاو
1 فنجان آبگوشت گاو
2 قاشق غذاخوری سس ووسترشایر
6 عدد نان ساندویچی / رول هوگی
2 قاشق غذاخوری کره
پنیر پروولون ۶ برش

طرزتهیه ساندویچ فرنچ دیپ

طرز تهیه ساندویچ فرنچ دیپ

مرحله اول

گوشت را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.روغن را در یک ماهیتابه/ تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

مرحله دوم

گوشت را از همه طرف تفت دهید تا قهوه ای شود. به بشقاب منتقل کنید پیازها را تفت دهید تا نرم شوند و تکه های قهوه ای باقی مانده از گوشت را جدا کنید. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود (حدود ۳۰ ثانیه).

مرحله سوم

گوشت را در یک کاسه آرام پز ۶ لیتری قرار دهید. پیاز پخته شده، سوپ، کنسومه، استاک و سس ورسسترشر را اضافه کنید. با حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ ساعت یا با حرارت زیاد به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.

مر حله چهارم

در ۱۰ دقیقه آخر زمان پخت، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. رول ها را روی یک ورقه پخت بزرگ بچینید.

مرحله پنجم

گوشت را بردارید، اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند، سپس برش دهید (یا با چنگال خرد کنید). باقیمانده ی مایع آرام پز را در یک پارچ صاف کنید.

مرحله آخر

روی نان ها را با کره بمالید. برش های گوشت و پنیر را داخل نان ها بریزید. ساندویچ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر تازه شروع به آب شدن کند، برشته کنید.با کاسه های کوچک آب گوشت باقی مانده در آرام پز سرو کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا