آشپزی
-
دستورپخت خورشت خلال کرمانشاهی با طعم و عطری بینظیر
این خورشت ریشه در دوره قاجار دارد و اولین بار در این دوره به عنوان یک غذای مجلل و اشرافی…
بیشتر بخوانید » -
قلیه ماهی جنوبی با یک طرزتهیه خوشمزه و راحت بوشهری
در جنوب کشور به آن قلیه مُی نیز می گویند و از ماهی جنوبی مانند شیر یا میش یا هامور…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه قیمه نثار مجلسی،یکی از اصیلترین و محبوبترین غذاهای سنتی قزوین
در این مقاله از سایت اول فارسی تمام جزئیات تهیه قیمه نثار را با قدمبهقدم توضیح میدهیم تا شما بتوانید این…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه سوپ مرغ یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی یونان
این سوپ با استفاده از مواد اولیه ساده اما مغذی تهیه می شود و به عنوان یک غذای راحت و…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه دیزی سنگی به روش رستوران های سنتی معروف
راز این تفاوت را در غالب طرز تهیه دیزی سنگی خانگی در این بخش از سایت اول فارسی برایتان خواهیم…
بیشتر بخوانید » -
پاستا مانیکوتی خوشمزه و جدید با دستورپخت بین المللی
طرز تهیه پاستا مانیکوتی را می توانید در ادامه این مطلب از اول فارسی دنبال کرده و با نحوه تهیه…
بیشتر بخوانید » -
دستورپخت اکبر جوجه رستورانی با طعمی فوق العاده خوشمزه و لذیذ
اما در آشپزخانههای شعب اکبر جوجه چه میگذرد؟ آشپزها چه ترفندهایی را استفاده میکنند که طعم و عطری متفاوت را…
بیشتر بخوانید » -
کتلت ماهی خوشمزه و مقوی،گزینهای عالی برای شامهای خانوادگی
استفاده از سبزیجات معطر نظیر شوید، جعفری، و نعنا، عطر و طعم خاصی به کتلت ماهی میبخشد که آن را…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه مجبوس دجال یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عربی
برای همین ادویه مجبوس جزو اجزا مهم این رسپی محسوب می شود. مجبوس دجال، که به نامهای دیگری نظیر مچبوس…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه آلبالو پلو با مرغ مجلسی،یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی
این غذا ترکیبی از برنج، آلبالو، مرغ و ادویهجات است که با دقت و حوصله آماده میشود. در این مقاله…
بیشتر بخوانید »