آشپزی
-
۶ اشتباهی که باعث بدمزه و خراب شدن کباب کوبیده می شود
برای تهیه این کباب بر خلاف ظاهر ساده اش، باید تمام فوت و فن ها را بلد باشید و تمامی…
بیشتر بخوانید » -
نخودفرنگی پلو با مرغ و شوید،غذایی متفاوت و خوشمزه
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه…
بیشتر بخوانید » -
۶ ترفند طلایی برای جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان
روش های زیادی وجود دارد که می توان جذب روغن در بادمجان را به حداقل رساند. اگر شما هم جزو…
بیشتر بخوانید » -
خورشت غوره مسمای مرغ با دستورپخت اصیل گیلانی
این غذای گیلانی، طرفدران زیادی دارد و اگر فوت و فنهای پخت آن را رعایت کنید، یک خورشت خوشمزه و…
بیشتر بخوانید » -
۱۱ ترفند طلایی برای جلوگیری از پاشیدن روغن روی گاز هنگام سرخ کردن
اگر از پختن موادی مانند کارتوفل، تخممرغ و دیگر غذاهای سرح کردنی خسته شدهاید و ناراحت میشوید که آشپزخانه از…
بیشتر بخوانید » -
دستورپخت مرغ چیمیچوری با رسپی اصیل و خوشمزه آرژانتینی
در این دستور العمل ساده، مرغ بدون استخوان سه لایه طعم شیرین چیمیچوری را دریافت می کند: ابتدا آن را…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه شیرینی لطیفه پفکی و نرم به روش معروف ترین قنادی ها
در طرز تهیه شیرینی لطیفه پفکی از دو لایه نان لطیف که با حجمی از خامهای که با طرز تهیه…
بیشتر بخوانید » -
دستورپخت والک پلو مجلسی به ۴ روش متفاوت
این غذا با استفاده از سبزی کوهی والک تهیه میشود که عمدتا در فصل بهار در رشتهکوههای البرز و زاگرس…
بیشتر بخوانید » -
علت خمیر شدن و بهم چسبیدن پاستا یا ماکارونی چیست؟
خوشبختانه، تمام این مشکلات راه حل دارند و حتی با دانستن برخی نکات، می توانید از آنها در پخت ماکارونی…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه کمپوت آناناس خانگی با طعم خاص و خواص فراوان + نکات طلایی
اگر شما هم طرفدار پر و پا قرص آناناس هستید و دوست دارید خودتان در خانه کمپوت آناناس درست کنید،…
بیشتر بخوانید »