آشپزی
-
دستورپخت والک پلو مجلسی به ۴ روش متفاوت
این غذا با استفاده از سبزی کوهی والک تهیه میشود که عمدتا در فصل بهار در رشتهکوههای البرز و زاگرس…
بیشتر بخوانید » -
علت خمیر شدن و بهم چسبیدن پاستا یا ماکارونی چیست؟
خوشبختانه، تمام این مشکلات راه حل دارند و حتی با دانستن برخی نکات، می توانید از آنها در پخت ماکارونی…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه کمپوت آناناس خانگی با طعم خاص و خواص فراوان + نکات طلایی
اگر شما هم طرفدار پر و پا قرص آناناس هستید و دوست دارید خودتان در خانه کمپوت آناناس درست کنید،…
بیشتر بخوانید » -
نیمرو اسفناج یک صبحانه مقوی با دستورتهیه ساده و فوری
برای شمایی که قصد دارید روزتان را با یک صبحانه مقوی یا غذای جدید آغاز کنید، نیمرو با اسفناج را…
بیشتر بخوانید » -
۴ روش خوشمزه برای طعم دار کردن بال مرغ کبابی
در ادامه با اول فارسی همراه باشید تا با ۴ روش طعم دار کردن بال مرغ همراه باشید. مواد اولیه بال مرغ…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه شیک توت فرنگی با ۴ روش خوشمزه و متفاوت
روشهای متنوعی برای طرز تهیه شیک توت فرنگی در خانه وجود دارد. ما در این مقاله قصد داریم شما را…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه پای گوشت و سیب زمینی یک غذای متفاوت و خوشمزه
در ادامه این مطلب از اول فارسی با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید. مواد لازم گوشت…
بیشتر بخوانید » -
دستورپخت چغاله بادام پلو با مرغ یکی از خوشمزهترین غذاهای بهاری
پلو چغاله بادام را هم با مرغ و هم با گوشت یا بدون گوشت میتوانید درست کنید.در این مطلب از…
بیشتر بخوانید » -
یک صبحانه سریع و سالم که در ۵ دقیقه آماده می شود
پیشنهاد ما برای امروز، یک صبحانه جذاب با پنیر کاتیج و توتفرنگی است که نه تنها چشمنواز و خوشطعم است،…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه پنکیک پف دار با بافتی لطیف و ابری،صبحانهای خاص و متفاوت
اگر تا بهحال تلاش کردهاید پنکیکی درست کنید که مانند نمونههای رستورانی پفدار و حجیم باشد اما نتیجه کار شما…
بیشتر بخوانید »