آشپزی
-
طرزتهیه مربای به با عطر و طعمی خاص به همراه نکات طلایی خوشرنگ شدن آن
درست کردن مربای به کمی صبر و دقت میخواهد، اما اگر مراحل را درست انجام دهید، نتیجه کار فوقالعاده خواهد…
بیشتر بخوانید » -
نکات مهم استفاده از بیکینگ پودر و بیکینگ سودا که فقط حرفه ای ها می دانند
اما حتماً باید توجه داشت که این دو ماده جایگزین یکدیگر نیستند و در برخی دستورها نقشهای مختلفی ایفا میکنند.…
بیشتر بخوانید » -
راز لازانیای مرطوب و لذیذ| تکنیک های جلوگیری از خشک شدن لازانیا در طول پخت
خشک شدن لازانیا ممکن است علتی مشکوک و برای بسیاری از افراد، یک چالش آشپزی باشد. از سوی دیگر، اگر…
بیشتر بخوانید » -
فوت و فن پخت برنجی سفید و دونه دونه بدون ته دیگ
برای پخت برنج بدون ته دیگ، روشهای مختلفی وجود دارد. اگر نمی خواهید برنج تان ته دیگ داشته باشد می…
بیشتر بخوانید » -
لاکچری ترین خورشت ایرانی که برای پولدارها سرو می شود + دستورپخت
این غذا به دلیل مواد اولیه ممتاز و گران به نمادی از تجمل و اشرافیت تبدیل شده است. این روزها…
بیشتر بخوانید » -
دستور پخت مرغ دوغی یک غذای سریع، متفاوت خوشمزه
در روش پخت مرغ با دوغ تمام بوی زهم مرغ به طور کامل از بین میرود و طعمی لذیذ و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه خورشت قیمه یزدی خوش رنگ و لعاب خانگی
برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با اول فارسی همراه باشید. مواد لازم برای ۵ نفر گوشت گوسفندی: ۵۰۰…
بیشتر بخوانید » -
خورشت جعفری گیلانی؛غذای محلی با عطر بی نظیر شمال
برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جعفری در ادامه با اول فارسی همراه باشید. مواد لازم…
بیشتر بخوانید » -
چطور ماهی را سرخ کنیم تا از هم نپاشد؟
سرخ کردن ماهی به دلیل سرعت و آسانی آن، یکی از روش های رایج پخت این ماده غذایی است. با…
بیشتر بخوانید » -
پرتکرارترین اشتباهات خانم ها در آشپزخانه و آشپزی و راه حل آن ها
اشتباهاتی که خانمها در آشپزخانه نیز انجام میدهند از این دست هستند و بیشتر خانمها به این دلیل که به…
بیشتر بخوانید »