آشپزی
-
طرزتهیه ناگت گوشت چرخ کرده با طعم عالی و خوشمزه
ناگت های تجاری معمولاً حاوی مواد نگهدارنده و افزودنی های شیمیایی هستند که ممکن است برای سلامتی مضر باشند. تهیه…
بیشتر بخوانید » -
طرزتهیه شامی پوک به روش گیلانی ها
بافت سبک و تردش، طعم معطر ادویهها، و صدای خرت خرت موقع گاز زدنش آدم رو میبره به حالوهوای خونهی…
بیشتر بخوانید » -
دستورپخت قیمه ماسوله یا «ننه قرمه» گیلانی
این غذا با روشهای متفاوتی طبخ میشود که امروز قصد داریم یکی از قدیمیترین و اصیلترین روشهای پخت آن را…
بیشتر بخوانید » -
چرا مرغ هنگام پخت سفت می شود؟ + روش های جلوگیری
این مسئله نه تنها می تواند کیفیت غذا را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه می تواند تجربه ی آشپزی را…
بیشتر بخوانید » -
دستورتهیه جوجه کباب پنیری با بافتی لطیف و کرمی
پنیر در این غذا علاوه بر طعم دهی، بافتی لطیف و کرمی به کباب می بخشد. همچنین، می توان این…
بیشتر بخوانید » -
علت تلخ شدن کشک بادمجان چیست؟
بادمجان های تلخ یا استفاده از نعنا داغی که بیش از حد سرخ شده است، می توانند باعث تلخی این…
بیشتر بخوانید » -
از کجا بفهمیم پودر کیک فاسد شده؟
پودر کیک فاسد می تواند باکتری ها و عوامل میکروبی را به آشپزخانه ما وارد کند و همچنین می تواند…
بیشتر بخوانید » -
علت سفت شدن میگو هنگام پخت آن چیست؟ + راه حل
در ادامه با ما همراه باشید تا با علت و راه حل های رفع این مشکل آشنا شوید ۱. نوع…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه موساکا بادمجان با گوشت به روش اصیل خاورمیانهای
یکی از بهترین ورژن موساکا برای کشور یونان می باشد البته توی هر کشور و منطقه مقدار مواد کم یا…
بیشتر بخوانید » -
فوتوفن سرخ کردن سبزی قورمه سبزی جا افتاده چیست؟
ترکیبات سبزی خورشت قورمه سبزی بسته به هر منطقه فرق دارد. اغلب در تهران و بعضی شهرهای ایران سبزی قورمه…
بیشتر بخوانید »