طرز تهیه آسان توپک شعریه بهروش محدثه حقایقی مدرس معروف آشپزی
![](https://avalfarsi.ir/wp-content/uploads/2025/01/عکس-استاد-محدثه-حقایقی-.jpg)
آموزش آشپزی اول فارسی: در این پست دستور العمل اختصاصی محدثه حقایقی استاد آشپزی شیرازی را برایتان منتشر می کنیم.
امیدواریم از تهیه و خوردن این غذا عالی لذت ببرید.
بانوان گرامی برای شرکت در کلاس های اختصاصی استاد محدثه حقایقی مدرس آشپزی و شیرینی پزی با شیرینی جات و غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز می توانند با تلفن ۰۹۱۷۹۹۹۲۸۸۷ هماهنگی نمایند.
طرز تهیه توپک پنیری شعریه
- آرد نول ۴ پیمانه
- ماست سون ۱ پیمانه
- آب ولرم ۱ پیمانه
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
دستور ویژه استاد محدثه حقایقی برای تهیه توپک شعریه خوشمزه
ابتدا شیر خشک و شکر و مایه خمیر و بکینگ پودر و نمک باهم مخلوط کرده سپس روغن و ماست و آب اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه ،بعد آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم.
وقتی خمیر یکدست شد باید یک ساعت استراحت کنه
بعد به چونه های کوچک اندازه گردو میزنیم
وسطش کمی پنیر گذاشته و در شیر مایع زده و سپس در رشتههای شعریه که از قبل خرد کرده ایم میزنیم و در روغن سرخ کردنی با حرارت ملایم سرخ کرده در پایان با شیر عسلی شیرین کرده و تزیین میکنیم.
طعم این شیرینی به یاد ماندنی است و بافتش نرم و رویه ی شعریه بهش طعم خوبی میده درست کنید و در کنار خانواده و عزیزانتون لذت ببرید.
عضو پیج آموزش آشپزی محدثه حقایقی شوید