طرز تهیه تست فرانسوی شکم پر با نوتلا
این تست فرانسوی لذیذ با برش های ضخیم نان خلا (challah) تهیه می شود که با نوتلا پر شده، در یک کاستارد فوق العاده فرو برده شده، سپس به صورت کامل سرخ شده و با پودر قند تزئین می گردد.

این نوع صبحانه ی «شیک» چیزی است که ممکن است در تعطیلات، در یک رستوران خوب برای برانچ سفارش دهید. راهی عالی برای غافلگیر کردن افراد خاص زندگی تان و آوردن لبخند به چهره هایشان است.
مواد لازم :
تخم مرغ بزرگ: ۴ عدد
شیر کامل: ¾ پیمانه
عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
نان خلا یا بریوش: ۸ برش ضخیم
نوتلا: ⅓ پیمانه
کره بدون نمک: ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند، برای تزئین: به مقدار لازم
طرز تهیه تست فرانسوی شکم پر :
مرحله اول
در یک کاسه متوسط یا ظرف کم عمق، تخم مرغ ها، شیر، دارچین و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
روی یک برش نان، لایه ای یکنواخت از نوتلا بمالید، سپس برش دوم نان را روی آن قرار دهید تا یک ساندویچ تشکیل شود. فعلاً کنار بگذارید.
مرحله سوم
سطح تابه یا صفحه گریل باید حسابی داغ باشد. کره را اضافه کنید تا ذوب شود.
مرحله چهارم
وقتی کره ذوب شد و تابه داغ است، هر تکه نان پرشده با نوتلا را در کاستارد فرو ببرید و چند ثانیه بچرخانید تا هر دو طرف آغشته شود. سپس آن را در کره ذوب شده قرار دهید و سرخ کنید تا طلایی شود. نان را برگردانید و طرف دیگر را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
مرحله پنجم
تست فرانسوی شکم پر آماده شده را با پودر قند تزئین کنید، سپس با تزئینات مورد علاقه تان سرو کنید و لذت ببرید!
مرحله ششم
برای پاشیدن روی برش های آماده شده تست فرانسوی شکم پر.توت فرنگی یا موز برش خورده انتخاب های بسیار خوبی هستند. ریختن کمی شربت افرا یا کارامل، این تست فرانسوی شکم پر را به اوج می رساند.
نکاتی برای تهیه تست فرانسوی شکم پر :
- از نان بیات استفاده کنید. نان بیات کاستارد را بهتر جذب می کند و هنگام سرخ شدن بافت بهتری دارد.
- نوتلا را تا لبه های نان نمالید. کمی حاشیه خالی بگذارید تا هنگام پخت، نوتلا بیرون نریزد.
- مراقب باشید نان را بیش از حد در کاستارد خیس نکنید، و گرنه نرم و شل می شود و خوب پخته نمی شود. آغشته کردن هر طرف برای چند ثانیه کافی است.
- من ترجیح می دهم از شیر کامل استفاده کنم، اما می توانید از خامه رقیق (half and half) یا خامه غلیظ نیز به جای آن استفاده کنید