طرزتهیه مربای انار + نکات تکمیلی
مربای انار یکی از خوشمزه ترین انواع مرباهاست که می تواند آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

در این مطلب از اول فارسی با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این مربای خوشمزه اشنا شوید.
مواد لازم مربای انار
آب انار : سه پیمانه و نیم
دانه انار : یک پیمانه
شکر : سه پیمانه
آب لیمو :به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار
در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن می توانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.
مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد مربای انار
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
- زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
- مربای انار را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
عضو کانال تلگرام اول فارسی شوید
عضو کانال واتساپ اول فارسی شوید




