سبک زندگی

چرا گیاه پتوس رشد نمی کند؟

همیشه ماجرای رشد گل پتوس این‌ طور نیست که به سرعت رشد کند. گاهی در کمال ناباوری رشد این گیاه متوقف می‌شود یا دیگر با سرعت قبل رشد نمی‌کند. در این شرایط شما چه می‌کنید؟

پرورش‌دهندگان حرفه‌ای گل‌و‌گیاه معتقدند علت رشد نکردن گل پتوس هر چه که باشد باید به فکر مداوای آن بود. به جای آنکه غصه بخورید که چرا گل پتوس رشد نمی‌کند ما در این مقاله از اول فارسی برای شما پیشنهادهای بهتری داریم. در این مقاله با علت رشد نکردن گل پتوس آشنا می‌شوید و راه درمان هر کدام از علت‌ها را هم می‌فهمید.

چرا گل پتوس رشد نمیکند

نکته مهمی که برای رشدنکردن پتوس باید در نظر بگیرید این است که لازم نیست تمام شرایط محیط نگهداری گیاه را یک‌باره تغییر دهید. ابتدا محتمل‌ترین مشکل را در محیط نگهداری پتوس بررسی کنید و بعد برای رفع آن اقدام کنید. پس از شناخت شرایط مناسب نگهداری گل پتوس، می‌توانید با در پیش گرفتن راهکار هایی که در ادامه به آن ها می‌پردازیم، از شر رشد نکردن گل پتوس نیز خلاص شوید.

۱. کمبود نور خورشید

رایج‌ترین علت رشد نکردن گل پتوس این است که نور کم به گیاه تابیده می‌شود. با اینکه پتوس گیاهی است که می‌تواند در نور کم دوام بیاورد و زنده بماند اما برای رشد بهتر و سریع‌تر خود نیاز به نور زیاد و غیرمستقیم دارد.

اگر روزی دیدید که دیگر گیاهتان مثل قبل رشد نمی‌کند به جای اینکه زانوی غم به بغل بگیرید دنبال علت رشد نکردن گل پتوس باشید و امیدوار باشید که راهی برای درمانش وجود ندارد.

۲. خشکی خاک و آبیاری کم

گیاه پتوس بهترین حالت رشد خود را زمانی به نمایش می‌گذارد که ریشه‌هایش مرطوب باشند. حال اگر شما این گیاه را کمتر از حد نیازش آبیاری کنید رشد گیاه متوقف می‌شود. برای درمان رشد نکردن گل پتوس در اثر آبیاری نامناسب، حدود ۲ تا ۳ سانتی‌متر از خاک گیاه را با انگشت لمس کنید و در صورت خشک‌بودن، مشغول آبیاری شوید. یادتان باشد پتوسی که در اثر آبیاری کم رشد نمی‌کند غیر از رشدنکردن، علائم دیگری مثل خشکی و تیره‌شدن برگ‌ها را هم بروز می‌دهد.

علت رشد نکردن گیاه پتوس

۳. غرق‌شدن خاک پتوس در آب؛ یک علت رشد نکردن گل پتوس

اگر از آن دسته مراقبان گل‌و‌گیاه هستید که پتوس را با آبیاری زیاد خفه می‌کنید این هشدار را به شما می‌دهیم که به زودی گیاه شما پوسیده می‌شود و دیگر رشد نمی‌کند. برای درمان رشد نکردن گیاه پتوس ناشی از آبیاری زیاد خاک گیاه را عوض کنید و میزان آبیاری را کاهش دهید.

۴. محدودبودن فضای گلدان

اگر فضای گلدان پتوس با میزان رشد گیاه متناسب نباشد یعنی اندازه گیاه از گلدان بزرگتر باشد، رشد پتوس کند یا متوقف می‌شود. برای اینکه فضای گلدان عاملی برای رشد نکردن گل پتوس نشود گلدانی را متناسب با اندازه گیاه انتخاب کنید.

۵. کمبود مواد مغذی

کمبود مواد مغذی عامل دیگری است که رشد پتوس را متوقف یا آهسته می‌کند. اگر مطمئن هستید که تمام شرایط محیطی گیاه از نظر نور، خاک، آبیاری، دما و رطوبت استاندارد است، گیاه را به‌طور منظم با کودهای مایع و غلظت کم تغذیه کنید تا گیاه دوباره رشد کند.

۶. تغییر مکان نگهداری گیاه

گیاهان هم مثل ما انسان‌ها به تغییر واکنش نشان می‌دهند. اگر به تازگی گلدان گیاه پتوس را جابه‌جا کرده‌اید طبیعی است برای مدتی کوتاه مثل قبل رشد نکند. برای اینکه رشد پتوس در محیط جدید زودتر به حالت عادیش برگردد تمام شرایط محیط.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا